За нас

любители на езда, в Румъния и България. Ние се обръщаме към специализираните магазини (магазини за животни), ветеринарни кабинети, развъдници, козметични кабинети, онлайн магазини, клубове за езда и всички други маркетингови връзки от продукти, които се отнасят за животни.

Седалището на “Профипет” е модернизирано като отговаря едновременно както на бизнес изискванията, така и на оптималните и безопасни условия за съхранение на рекламни продукти.

Ние предлагаме едновременно висококачествени продукти и експертни съвети във връзка тяхното качество и използване, както и развиването на успешен бизнес.

Нашият екип включва : специалисти продажби, ветеринари, експерти по грижата и поддържането на аквариуми и езера, развъдчици.

Компанията предлага продуктите чрез собствената транспортна мрежа, обслужвайки шестте склада, локализирани на румънска и българска територия.

Ежедневно “Профипет” предлага на своите клиенти висококачествено обслужване, като се старае да задоволи както техните желанията, така и изискванията на динамичния пазар.